Flam d'ou i taronja de la Ma del Carme

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Sis ous, sis taronges, 200 grams de sucre.

6 racions

Utensilis

Flamera millor de vidre, batedora manual i got gran

Elaboració

Batrem els sis ous sencers.
Hi afegirem el suc de les sis taronges, i la ratlladura d'una d'elles.
Hi posarem també els 200 grams de sucre, i ho batrem tot amb una batedora manual.
Ho posarem en una flamera i al bany maria fins que en punxar-ho surti l'estri net.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-lo.

1h

Notes

Podem servir-ho decorat amb rodanxes de taronja primetes o ratlladura de taronja filetejada.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

6 comentaris:

M carme diu:
He fet el flam bonisim!!!!!!!!!!!!!!!
Teresa Vives Mariné diu:
Hoa,
M'alegro de que t'hagi agradat. Sempre s'han de fer coses noves!!!
Una abraçada
Joel Folch diu:
i la llet?
Quim Lleonart diu:
Voldria dir-li a l'amic Joel Folc, que aquest tipus de flam o púding, ja que el fem amb taronja no necessita llet, ja que la llet es tallaria amb l'acidesa de la taronja.
Espero haver contestat el seu dubte.
Quim Lleonart.
Teresa Vives Mariné diu:
Amic Joel. Enlloc de llet, utilitzem el suc de taronja.
Queda deliciós. I ara a l'estiu, molt fresquet.
Una abraçada.
Teresa Vives Mariné diu:
Moltes gràcies a tothom per mirar les meves humils receptes. Jo també miro les vostres i n'he fet moltes de les que poseu. M'agrada experimentar a la cuina. Si t'agrada, no en tens mai prou. Bon fnal d'estiu a tothom, ara que ja no fa tanta calor.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: